CASANOVA - Jačmeň ozimný
Kvalita | vysoká |
Zrelosť | skorá |
Výška rastlín | stredná |
Odolnosť k poliehaniu | stredná |
HTZ | stredná |
Optimálny výsevok | 3,5 – 4,0 |
Výsev po obilnine | áno |
- Skorá dvojradová odroda
- Odroda so sladovníckymi parametrami
- Ako sladovnícka odroda je úspešne rozvíjaná na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a Chorvátsku
- Odroda má vysoký podiel predného zrna
- Vysoká odnožovacia schopnosť
- Vysoký počet produktívnych stebiel
- Odroda vhodná do všetkých výrobných oblastí
- Odroda vhodná na pestovanie aj po obilnine
- Odporúčaný výsevok 3,5 – 4,0 MKS / ha
NEPTUN - Jačmeň ozimný
Kvalita | vysoká |
Zrelosť | stredne skorá |
Výška rastlín | stredná |
Odolnosť k poliehaniu | veľmi dobrá |
HTZ | stredná |
Optimálny výsevok | 3,0 – 3,5 |
Výsev po obilnine | áno |
- Dvojradová odroda
- Stredné až nízke rastliby
- Veľmi dobrý výnos s výbornou odolnosťou voči poliehaniu
- Kompenzačný typ, dobrá schopnosť zahustenia porastu
- Vhodná aj pre neskorší termín sejby
- Ideálna odroda do intenzívnych podmienok
LESTER - Jačmeň ozimný
Kvalita | vysoká |
Zrelosť | stredne skorá |
Výška rastlín | stredná |
Odolnosť k poliehaniu | vysoká |
HTZ | stredná |
Optimálny výsevok | 3,0 – 4,0 |
Výsev po obilnine | áno |
- Nosná odroda ozimných jačmeňov v ČR
- Stredne skorý šesťradový jačmeň
- Stredne vysoká odroda s dobrou mrazuvzdornosťou
- Odolný voči fuzariózam s vysokým výnosovým potenciálom
- Odporúčame použitie morfolegurátora
SPITFIRE - Jačmeň jarný
Kvalita | sladovnícka |
Zrelosť | stredná |
Výška rastlín | stredná |
Odolnosť k poliehaniu | vysoká |
HTZ | vysoká |
- Výberová sladovnícka kvalita
- Vysoký výnos vo všetkých oblastiach a systémoch ošetrenia
- Veľmi dobrý zdravotný stav bez výraznejších rizík
- Menej odnoživá odroda s veľkým zrnom
- Vhodná odroda pre intenzívnu produkciu, doporučujeme použiť morforegulátor
- Vhodná odroda na výrobu tradičných pív
Zaujala Vás naša ponuka? Máte otázky?
Zaujala Vás naša ponuka? Máte otázky?
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.